Introductie

Onze tot vergaderlocatie verbouwde schuur is een heerlijke plek om te vertoeven: rust, ruimte en "reven"


De Ruimte

Het is een mooie onder architectuur verbouwde ruimte waar je je meteen thuis voelt. Er staan 2 tafels die een tot vierkante of langwerpige tafel gevormd kunnen worden en waar je met maximaal 14 mensen aan kunt schuiven. Voor een presentatie of lezing is er ruimte voor 20 à 25 mensen. Tevens is er een buitenkeuken waar je met maximaal 8 mensen apart kunt gaan zitten indien dat gewenst is.


Wat is er mogelijk?

Er is bij ons van alles mogelijk: trainingen, workshops, lezingen en vergaderingen kunnen er gehouden worden. Bij mooi weer kan dit ook buiten onder de mooie beuk of voor de buitenkeuken. De lunch kan geregeld worden, maar de plaatselijke herberg is op loopafstand dus ook dat is een optie.


Mindfulness & Huifkar tochten

Ter onderbreking van een teamuitje of vergadering is het mogelijk om iets leuks of ontspannends te doen in de omgeving. Allereerst loop je in 5 minuten naar het Kootwijkerzand alwaar je kunt wandelen of mountainbiken. Zelf geven wij mindfulnesstrainingen en een workshop Spiegelen met paarden. Daarnaast is er bijvoorbeeld een beeldhouw- of schilderworkshop mogelijk evenals een rit met huifkarren. En als men graag iets anders wil dan zullen wij alles in hett werk stellen om dat te organiseren.


Omgeving

De omgeving van Kootwijk is prachtig. Alleen al het feit dat Kootwijk wordt omgeven door wildroosters zegt al genoeg. Met een beetje geluk kun je wilde zwijnen en herten spotten of een vos. Het Kootwijkerzand is de grootste zandverstuiving van West-Europa, een prachtige plek om inspiratie op te doen.


Contact

Email: l@emanuel.nl

Mobiel: 06 2332 4902